Sweet Annie és més que un atelier reboster. A l'atelier s'elaboren tant els encàrrecs més exigents i creatius com pastissos tradicionals, amb especial presència de la rebosteria alemanya.
Sweet Annie és també un lloc de trobada per a persones que sentin passió per la rebosteria, oferint tallers rebosters, lloc de reunió i aprenentatge. Com a novetat a Mataró i exclusiu de Sweet Annie, es realitzen tallers en alemany natiu per donar-li un toc dolç a l'aprenentatge d'aquesta llengua, pensat com a complement a estudis acadèmics que s'estiguin duent a terme d'aquesta llengua.
Sweet Annie no s'oblida de les persones amants de la rebosteria que no poden assistir a cursos per tenir nens petits. A Sweet Annie hi ha un lloc per a totes les edats.
Mentre que les mares o pares es dediquen a la rebosteria, els seus bebès o nens petits tenen una zona adaptada per a ells poder jugar i entretenir-se.
Què tal un taller mixt pares/fills?

Sweet Annie Barcelona    -    Tel: 601 175 787    -    Email: info@sweetannie.es    -    Informació legal    -    Confecció i disseny: www.gat.cat