Noces


A Sweet Annie Barcelona es customitzen els pastissos, adaptant-los als gustos del client tant en relació amb la decoració, com amb el tipus de bescuit i farcit desitjat.
Hi ha una àmplia varietat de bescuits a triar, utilitzant sol aromes naturals:
• Coca de iogurt
• Carrot Cake (pastís de pastanaga)
• Marmorkuchen (barreja bescuit blanc/xocolata imitant betes de marbre o ratlles de zebra o taques de lleopard)
• Red Velvet (pastís americà denominat “Vellut Vermell” per la seva textura suau i el seu color vermellós)
• Sacher (pastís de xocolata amb un altíssim contingut d’aquesta matèria primera, farcit d’una fina capa de melmelada d’albercoc i cobert amb setinat de xocolata, seguint fidelment la recepta publicada per l’Hotel Sacher)
• Bescuit de vainilla
• Bescuit de llimona
• Bescuit suau de xocolata
• … I un llarg etc, etc.

Els farciments solen ser de:
• Ganache de xocolata blanca
• Ganache de xocolata negra
(la ganache és la base de les trufes; composició de xocolata i nata amb textura molt suau i agradable al paladar)
• Merenga Suïssa senzilla
• Merenga Suïssa amb fruites liofilitzades
(la merenga suïssa és la crema de mantega que a diferència de la “buttercream americana” es realitza amb *sucre convencional i clares d’ou)
• Buttercream americana (crema de mantega realitzada amb sucre glas)
• Delícia Sweet Annie (ganache de xocolata blanca amb fruites del bosc liofilitzades i aromatitzat amb Grand Marnier)

Els pastissos convencionals (no coberts de fondant), podran anar farcits o coberts de:
Crema pastissera de vainilla o de xocolata
Crema Anglesa,
Crema Mousseline
Crema d’ametlla
Mousse
Chantilly (nata muntada lleugerament ensucrada i perfumada amb vainilla)
Fruites (fresques, afegides després de la cocció o fornejades incloses en el procés d’elaboració)

Sweet Annie Barcelona    -    Tel: 601 175 787    -    Email: info@sweetannie.es    -    Informació legal    -    Confecció i disseny: www.gat.cat