Sweet Annie Barcelona neix com tal al novembre de 2011 com a iniciativa per posar-li nom a les creacions dolces que han anat sorgint des de l'any 2009, moment en el qual em vaig bolcar a l'apassionant món del fondant. Les meves tres grans passions, la rebosteria (a la qual em dedico des de fa més de 20 anys i que he anat perfeccionant a la prestigiosa Escola d'Hostaleria Hofmann de Barcelona) al costat de les manualitats i modelatge (hobby practicat des de la infància) s'han vist complementades pel meravellós món del fondant, que permet combinar-les totes.

Sobre mi: Nascuda i criada a Alemanya, vaig créixer amb la cultura de la rebosteria casolana, molt habitual en aquest país. Sóc amant incondicional del Obststreusselkuchen (pastís fruiter amb flocs cruixents Streussel) i en general de tot tipus de pastís alemany amb i sense fruites. Inicialment vaig compaginar la meva vida laboral, com a Secretària de Direcció d'una Multinacional, amb els meus entreteniments la rebosteria i les manualitats. Després de l'èxit que van tenir els pastissos d'aniversari dels meus fills, van començar a arribar els primers encàrrecs, primer pels amiguets dels meus fills, després per als amics dels amics i així fins a rebre encàrrecs de persones totalment desconegudes fins llavors i que segueixen confiant en mi.

Sweet Annie Barcelona    -    Tel: 601 175 787    -    Email: info@sweetannie.es    -    Informació legal    -    Confecció i disseny: www.gat.cat